Referenties

“Ik heb Monique nu diverse keren met groot genoegen in actie gezien als technisch voorzitter van een bestuurlijk overleg. Ze geeft alle ruimte aan het debat maar houdt daarbij behendig de regie strak in handen. Haar procesaanpak zorgde voor consensus op de inhoud, ondanks de verschillende belangen aan tafel. Dat is ronduit knap.”

Frits van Bruggen
Algemeen directeur ANWB

“Monique is een gedreven persoonlijkheid. Ze is in staat om complexe materie op een leuke, korte manier over de bühne te brengen. Door haar professionaliteit is het heel prettig samenwerken met haar. Monique weet waar het over gaat en wat ze wil bereiken en dat is een goede combinatie.”

Miriam Hoekstra – van der Deen
Directeur Airport Operations Schiphol Group

“Als je Monique binnen ziet komen dan zie je een sterk iemand binnen komen. Iemand die vragen en antwoorden bij zich heeft. Ze is betrokken. Als het gaat om maatschappelijke onderwerpen, dan zit ze het meeste in haar kracht.”

Guido van Woerkom
Bestuurder

“Monique is een ster in het verbinden van netwerken en het verbinden van mensen daarin. En dat kan ze, omdat ze een goed gevoel heeft voor inhoud en menselijke verhoudingen.”

Marleen Zuijderhoudt
Bestuurder en directeur WHIA

“Ze is open, een energiebrenger en een mensenmens en dat waardeer ik altijd erg in de mensen om me heen. Monique brengt nieuwe inzichten en weet daarbij verassende combinaties te maken.”

Ferry Smith
directeur Public Affairs internationaal ANWB

“Monique Verhoef is zeer in haar element als begeleider van ingewikkelde processen. Ze geeft energie aan het proces, bewaakt de uitgezette koers en brengt discussies weer terug tot duidelijke afspraken en actiepunten en dat op een open en overtuigende wijze.”

Olaf C.M. de Bruijn
Algemeen directeur RAI Vereniging

“Ik heb Monique leren kennen als een professionele, betrokken, gedreven en positief meedenkende collega. Ze weet opdrachten altijd zeer goed voor te bereiden, met een heldere doelstelling en briefing tot gevolg. Ze voert projecten met grote inzet en aandacht uit. Monique is daadkrachtig, kent haar onderwerpen en weet de juiste partijen in te schakelen. Dat resulteert in daden, succes en resultaat.”

Catharina Bieringa-de Jong
Regiomanager  VNO-NCW Regio Rotterdam

“De NKC werkt vanaf 2016 met Monique samen op het gebied van belangenbehartiging / corporate affairs. Periodiek sparren met ons team ‘lobby’; structuur en focus aanbrengen, communicatie aanscherpen kan Monique als geen ander. Trusted advisor; scherp, kritisch en constructief.
Recent (mei 2017) was ze een uiterst professionele dagvoorzitter bij een bijeenkomst met 200 gedupeerde ‘Ford camperaars’. Het succes van die dag was zeker mede haar verdienste.”

Stan Stolwerk
directeur NKC, het consumenten platform voor de Europese camperliefhebber

“Monique heb ik leren kennen in het proces van totstandkoming van ‘de Mobiliteitsalliantie’; coalitievorming van zeer uiteenlopende partijen in de mobiliteitssector -van fiets tot (vracht)auto, van veerpont tot OV- om een gezamenlijke lange termijn visie op mobiliteit in Nederland te formuleren. Monique was en is de drijvende kracht achter de organisatie; een zeer bevlogen procesmanager. Zij weet stijl, klasse en charme moeiteloos te combineren met ‘correcte strengheid’ op het proces. En daarbij houdt ze altijd oog en tijd voor ‘de mens’. Aanbevelenswaardig als je zoekt naar … Getting things done in a friendly manner.”

Emile Jutten
plv. hoofd Strategie, Concessie en Ontwikkeling bij Nederlandse Spoorwegen